Kantoren
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Hallen
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Woningen
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Hoogbouw
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Parkeergarages
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS

Drie kanshebbers IFV-VVBA-scriptieprijs 2017

24 september 2017

Tijdens de expertclass FSE-Next Generation, afgelopen donderdag 14 september bij de TU Eindhoven zijn de nominaties voor de IFV-VVBA-scriptieprijs 2017 bekendgemaakt. De scriptieprijs is een initiatief van het IFV (Instituut Fysieke Veiligheid) en de VVBA (Vereniging van Brandveiligheid Adviseurs). De winnaar wordt 9 november aanstaande bekendgemaakt op het congres Fire Safety & Science in Arnhem.

De IFV-VVBA-scriptieprijs wordt jaarlijks toegekend aan de meest innovatieve, spraakmakende of relevante bachelor- of masterscriptie op het gebied van brandveiligheid, uitgevoerd aan een onderwijsinstelling in het Nederlands-Vlaamse taalgebied. Dit jaar zijn zestien scripties ingestuurd. Uit de inzendingen heeft de VVBA-scriptiecommissie – David den Boer (Peutz), Danny Ruytenbeek (Nieman Raadgevende Ingenieurs) en Erik Janse (BVEJ) – drie scripties genomineerd:

  • Sami Takieddin – Universiteit Gent: A Numerical Investigation of Spray-Plume Interactions
  • Paul Hoondert – Technische Universiteit Delft: State of the art fire safety concept for evacuation of different types of vulnerable patients in Dutch hospitals
  • Cindy Veerman – Saxion Hogeschool: Rookgasexplosies

Bekendmaking van de nominaties vond plaats tijdens de expertclass FSE-Next Generation. Bij de opening van deze expertclass maakte Patries Robijn-Meijers (DGMR/VVBA) de veertig deelnemers enthousiast voor Fire Safety Engineering. Ricardo Weewer, lector Brandweerkunde bij het IFV, benadrukte de verbinding tussen praktijk, bedrijfsleven en opleiding in zijn presentatie Research in Fire Safety: FSE to understand Fire. Ruud van Herpen, Fellow FSE aan de TU Eindhoven, ging dieper in op faalkansen van brandwerende scheidingen bij Fire Safety Engineering.

Louis Braillelaan 80      2719 EK  Zoetermeer      Tel: +31(0)88 353 12 12      Contact      Disclaimer      Sitemap
Bouwen met Staal  © 2019      Uitvoering: Bruikman Reclame  +  LinkmasterMonkey