Kantoren
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Hallen
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Woningen
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Hoogbouw
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Parkeergarages
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS

Brandwerende-verf tool beleeft primeur op Nationaal Brandveiligheidscongres

16 april 2014

Morgen (donderdag 17 april a.s.) tijdens het Nationaal Brandveiligheidscongres van SBRCURNet in Ede houdt Bouwen met Staal de webtool Brandwerende coatings ten doop. De nieuwe tool is ontwikkeld in opdracht van VVVF (de branchevereniging voor de Nederlandse verf- en drukinktindustrie) en biedt assistentie bij de keuze van brandwerende-coatingproducten voor het beschermen van staalconstructies.

De tool werkt als de bekende reisgids op internet én als de eerder op brandveiligmetstaal.nl gepubliceerde tool puien. Hoe meer keuzeopties u aanklikt in het menu van de coatingtool, des te gerichter is het zoekresultaat. U kunt onder meer selecteren op profieltype, vereiste brandwerendheid, profielfactor, kritieke staaltemperatuur, samenstelling van de coating, toepassingsgebied, applicatiewijze en leverancier. Elk zoekresultaat bestaat uit een korte omschrijving van het product en een link naar de website van de leverancier voor meer informatie. Bij sommige producten vindt u tevens de door de leverancier verstrekte PDF-en van het CE-document en de bijbehorende prestatieverklaring en een productinformatieblad

Alle producten in de database van de tool zijn getest en beoordeeld volgens EN 13381-8 door een daartoe geaccrediteerd instituut.

Op dit moment zijn Aalterpaint, International Paint, PPG Protective & Marine Coatings en Sika Nederland vertegenwoordigd, elk met meerdere producten. Bent u leverancier van brandwerende coating en geïnteresseerden in opname van uw product(en)? Neem dan contact op met Ralph Hamerlinck, e: ralph@bouwenmetstaal.nl.

  • Voor een nadere, persoonlijke kennismaking met de nieuwe tool bent u van harte welkom in stand 3 van Bouwen met Staal op de expo van het Nationaal Brandveiligheidscongres
Louis Braillelaan 80      2719 EK  Zoetermeer      Tel: +31(0)88 353 12 12      Contact      Disclaimer      Sitemap
Bouwen met Staal  © 2019      Uitvoering: Bruikman Reclame  +  LinkmasterMonkey