Kantoren
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Hallen
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Woningen
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Hoogbouw
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Parkeergarages
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS

Kantoorgebouw Carlton (Almere).

Avondseminar in het teken van FSE

24 augustus 2009

Over ruim een week vind u de ‘officiële’ uitnodiging op deze website, op www/bouwenmetstaal.nl én (zeker als u behoort tot de doelgroepen ‘architect’, ‘brandweer’ en ‘bouwtoezicht’) ook als folder in de brievenbus. Maar aanmelden voor het Avondseminar Brandveilig bouwen met staal, op 23 september a.s., is nu al mogelijk. Stuur een e-mail naar brand@bouwenmetstaal.nl o.v.v. ‘avondseminar’ en de namen van de deelnemers en u ontvangt per post een deelnamebevestiging.

Het avondseminar wordt jaarlijks door Bouwen met Staal georganiseerd rond een belangwekkend en actueel brandveiligheidsthema. Op 23 september a.s. staat de inzet van FSE (Fire Safety Engineering) van constructies in de Nederlandse projectpraktijk centraal.

Ralph Hamerlinck (brandveiligheidsadviseur bij Bouwen met Staal) presenteert de pluspunten van FSE van constructies met het natuurlijk-brandconcept, de methodiek, de voorschriften én een praktisch plan van aanpak.

Recente toepassingen in Nederlandse projecten worden belicht door brandveiligheidsadviseur Ruud van Herpen (Adviesburo Nieman) en constructeur René Hopstaken (DHV). Aanbod komen onder meer: OV Terminal Breda CS, Brandweerkazerne Berkel en Rodenrijs, kantoorgebouw Carlton (L’Hermitage, Almere) en de parkeergarages van ziekenhuizen Rijnstate (Arnhem) en Sint Radboud (Nijmegen). Het seminar vindt plaats in Congrescentrum Engels in Rotterdam, vanaf 18:30 uur.

Parkeergarage St. Radboudziekenhuis (Nijmegen).
Louis Braillelaan 80      2719 EK  Zoetermeer      Tel: +31(0)88 353 12 12      Contact      Disclaimer      Sitemap
Bouwen met Staal  © 2019      Uitvoering: Bruikman Reclame  +  LinkmasterMonkey