Kantoren
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Hallen
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Woningen
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Hoogbouw
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Parkeergarages
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS

Nationaal Brandveiligheidscongres belicht brandveilig hergebruik

7 januari 2014

Voor u verse agenda 2014: donderdag 17 april a.s. organiseert SBRCURnet voor de achtste achtereenvolgende keer het Nationaal Brandveiligheidcongres, net als vorig jaar in infotainmentcenter CineMec in Ede. De komende congreseditie is gewijd aan brandveiligheid bij renovatie en transformatie van bestaande gebouwen, al of niet voor een nieuwe functie.

Het plenaire congresprogramma belooft voordrachten van onder meer Raphaël Gallis (TNO) over de rol van de BHV bij (gewijzigd) gebruik van bestaande gebouwen. Hoe waarborg je, mede via de BHV-organisatie, de veiligheid van de gebruikers, welke scenario’s zijn hiervoor geschikt en wie draagt de verantwoordelijkheid? Namens Bouwen met Staal laat Ralph Hamerlinck aan de hand van praktijkvoorbeelden weten welke bouwkundige en/of installatietechnische maatregelen bij verbouwingen strikt genomen vereist zijn volgens de huidige regelgeving. En met welke mix van maatregelen een gelijkwaardig of zelfs hoger veiligheidsniveau haalbaar is, op basis van risico-analyse.

Het congres wordt halverwege de ochtend onderbroken voor een vijftal parallelsessies. Als bezoeker kunt u kiezen uit: ‘BHV vanuit Arbo en bouwwetgeving’, ‘Brandscan’, ‘Parkeergarages onder tot woningen getransformeerde kantoorgebouwen’, ‘Optoppen bestaande bouw’ en ‘Veilig gebruik versus zorgplicht’. Tijdens de pauzes, lunch en borrel kunt u terecht op het Informatieplein voor de nieuwste producten en diensten van bedrijven en organisaties. In de stand van Bouwen met Staal wordt u geïnformeerd over het BrandInformatieSysteem, www.brandveiligmetstaal.nl.

  • Meer informatie, het programma en de aanmeldingsoptie vindt u op www.sbrcurnet.nl
  • Foto's: renovatie en uitbreiding Stedelijk Museum, Amsterdam (Benthem Crouwel Architecten, foto's: John Lewis Marshall).

Louis Braillelaan 80      2719 EK  Zoetermeer      Tel: +31(0)88 353 12 12      Contact      Disclaimer      Sitemap
Bouwen met Staal  © 2019      Uitvoering: Bruikman Reclame  +  LinkmasterMonkey