Kantoren
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Hallen
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Woningen
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Hoogbouw
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Parkeergarages
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS

Brandwerende coatings op de Nationale Staalbouwdag

12 september 2014

Donderdag 2 oktober a.s. is Nationale Staalbouwdag 2014, het jaarlijkse info-event voor staalminnend Nederland. In het programma van dit jaar is flink wat ruimte gereserveerd voor de laatste trends in regelgeving, fabricage, applicaties en prestaties van brandwerende coatings (op staal).

Bouwen met Staal vervat deze ‘state of the art’ in een speciaal seminar Brandwerende coatings. Tijdens dit middagseminar worden onder meer de opzet van een nieuwe beoordelingsrichtlijn (BRL) en het concept van een nieuwe Europese richtlijn over de bühne gebracht. Daarnaast worden de actuele opties van brandwerende coatings bij toepassing op staalconstructies belicht, aan de hand van een recent projectvoorbeeld. Kortom, ‘verplichte kost’ voor architecten, constructeurs en medewerkers brandweer en bouwtoezicht.

Op de vakbeurs van de Nationale Staalbouwdag treft u bovendien vier gerenommeerde leveranciers van brandwerende-verfproducten: Aalterpaint, Hempel, Multifire en PPG Protective & Marine Coatings. Drie van de vier zijn met meerdere producten vertegenwoordigd in de webtool Brandwerende coatings. Deze tool, afgelopen voorjaar gelanceerd door Bouwen met Staal, ondersteunt bij het kiezen en beoordelen van de producten. Per product biedt de tool informatie over onder meer samenstelling, eigenschappen, gebruiksmogelijkheden en applicatiewijzen. Alle opgenomen producten zijn getest en beoordeeld volgens EN 13381-8, door een daartoe geaccrediteerd instituut.

  • Zowel de vakbeurs als het seminar zijn gratis te bezoeken ná inschrijven voor de Nationale Staalbouwdag. Het concept-programma van het seminar vindt u hier. De definitieve spreekbeurten en sprekers worden binnenkort bekend gemaakt.
  • Foto’s: recent project met brandwerende coatings: P+R Kralingse Zoom (Zwarts & Jansma Architecten, 2014, fotografie: Hans Elbers).
Louis Braillelaan 80      2719 EK  Zoetermeer      Tel: +31(0)88 353 12 12      Contact      Disclaimer      Sitemap
Bouwen met Staal  © 2019      Uitvoering: Bruikman Reclame  +  LinkmasterMonkey