Kantoren
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Hallen
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Woningen
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Hoogbouw
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Parkeergarages
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS

Nationaal Congres Brandpreventie

28 maart 2017

Projectmanagers, bouwkundig adviseurs, architecten, constructeurs, medewerkers van installatiebedrijven en branddetectiebedrijven, verzekeraars, brandweermensen. Kortom, iedereen die beroepsmatig van doen heeft met de brandveiligheid van gebouwen reist op dinsdag 23 en woensdag 24 mei a.s. af naar Echteld voor het Nationaal Congres Brandpreventie.

De eerste congresdag staat in het teken van ‘bouwkundige brandpreventie’. Sprekers bij dit thema zijn onder meer Ralph Hamerlinck van Bouwen met Staal (over de huidige praktijk van S-FSE), Lieuwe de Witte van IFV (over praktijkonderzoek met behulp van FSE) en Emiel van Rossum van Brandpreventie Academy (over de recent gepubliceerde NEN 6079 voor het bepalen van de brandveiligheid van grote brandcompartimenten).

Brandbeveiligingsinstallaties vormen het thema van dag twee. Hierop wordt ingehaakt door onder meer Marcel Rademakers van Hertek en Maarten de Groot van Altavilla. Marcel Rademakers behandelt leerrijke praktijkvraagstukken over brandmeldinstallaties. Maarten de Groot geeft tekst en uitleg over de hogedrukwatermistinstallatie in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven.


  • Wilt u warmlopen? Klik op het plaatje hierboven voor de videoreportage van een eerdere editie van het congres.
Louis Braillelaan 80      2719 EK  Zoetermeer      Tel: +31(0)88 353 12 12      Contact      Disclaimer      Sitemap
Bouwen met Staal  © 2019      Uitvoering: Bruikman Reclame  +  LinkmasterMonkey