Kantoren
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Hallen
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Woningen
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Hoogbouw
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Parkeergarages
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS

Internationaal seminar in teken van brandveiligheidseducatie

14 maart 2017

Verminderd zelfredzamen, de multiculturele samenleving, de jeugd, effectmetingen van gedragsverandering. Dat zijn de thema’s van het International Safety Education Seminar, 7 en 8 juni a.s. in Arnhem. Twee dagen lang is Hotel & Congrescentrum Papendal de ‘place to be’ voor brandweerfunctionarissen en vele andere betrokkenen bij een brandveilige samenleving.

Het seminar biedt alle gelegenheid kennis te vergaren over de mogelijkheden om via ‘safety education’ de vele verschillende deelnemers aan onze samenleving meer bewust te maken van risico’s op brand en hen te ondersteunen bij het brandveiliger maken van hun leefomgeving. Hiermee haakt het seminar aan bij de langlopende campagne ‘Brandveilig leven’ waarin de Nederlandse brandweer samen met instellingen, bedrijven en burgers werkt aan een betere brandveiligheid in de privésfeer en in private sectoren.

De organisatoren van het seminar – Brandweer Nederland, Instituut Fysieke Veiligheid en Nederlandse Brandwonden Stichting – hebben een gevarieerd collectief van sprekers uit binnen- en buitenland bereid gevonden om de uiteenlopende aspecten en activiteiten in safety education uit de doeken te doen. Aan het woord komen onder meer Lieuwe de Witte (Brandweeracademie) over recent onderzoek naar brandveiligheid in de privésfeer, Sander Cremers (Brandweer Brabant Zuid-Oost) over het nieuwe brandveiligheid-lesprogramma voor leerlingen van de basisschool, Veerle de Decker (Brandweer Antwerpen) over het Brand Informatie Centrum voor kinderen van 11–12 jaar, en David Bornebroek (Brandweer Twente) over de achtergronden en effecten van de campagne ‘Brandveilig leven’ en de Risk Factory. Het seminar staat onder voorzitterschap van Mike Hagen (European Fire Safety Alliance, Engeland).

Louis Braillelaan 80      2719 EK  Zoetermeer      Tel: +31(0)88 353 12 12      Contact      Disclaimer      Sitemap
Bouwen met Staal  © 2019      Uitvoering: Bruikman Reclame  +  LinkmasterMonkey