Kantoren
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Hallen
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Woningen
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Hoogbouw
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Parkeergarages
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS

Webtool Brandwerende platen/mortel uitgebreid

11 augustus 2016

De webtool ‘Brandwerende platen/mortel’ is aangevuld met Isolatek Type 300. Deze spuitpleister van Reppel is bestemd voor het brandwerend beschermen van onder meer stalen kolommen en liggers (H-, I- en kokerprofielen). Isolatek Type 300 brengt het totaal producten in de webtool op 8. Voor dit moment, want Bouwen met Staal voegt graag uw plaat- of mortelproduct toe, voor slechts € 250,00 (excl. BTW) per product.

Voorwaarde voor opname is wel dat het product is getest en beoordeeld volgens EN 13381-4 door een hiertoe geaccrediteerd instituut, een ‘notified body’ zoals Efectis of Warrington. Mocht het product hieraan niet voldoen, dan is opname in de tool tóch mogelijk ná afgifte van een verklaring van een notified body waaruit blijkt dat het product óf de testrapporten zijn getoetst aan de EN 13381-4.

De webtool ondersteunt architecten, constructeurs en functionarissen van brandweer en bouwtoezicht bij het verkennen, beoordelen en kiezen van plaat- en mortelproducten voor het brandwerend beschermen van staalconstructies van gebouwen. De tool presenteert de geschikte plaat- of mortelproducten na keuze van onder meer type profiel van kolom of ligger, profielfactor, kritieke staaltemperatuur, brandwerendheidseis en toepassingsgebied (binnen, buiten, zichtwerk). De producten zijn tevens vindbaar op product- of leveranciersnaam.

  • Voor nadere inlichtingen over productopname in de tool Brandwerende platen/mortel kunt u contact opnemen met Ralph Hamerlinck van Bouwen met Staal, via e-mail: ralph@bouwenmetstaal.nl
  • Foto: Reppel.
Louis Braillelaan 80      2719 EK  Zoetermeer      Tel: +31(0)88 353 12 12      Contact      Disclaimer      Sitemap
Bouwen met Staal  © 2019      Uitvoering: Bruikman Reclame  +  LinkmasterMonkey