Kantoren
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Hallen
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Woningen
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Hoogbouw
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Parkeergarages
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS

Er gaat niets boven Twente

26 mei 2016

Van donderdag 2 tot en met zaterdag 4 juni a.s. is vliegveld Twente het domein van eRIC, het internationale vakevenement voor rampenbestrijding, incidentmanagement en crisisbeheersing. Drie dagen lang fungeert Hangar 11 op het vliegveld als het centrale platform voor vertegenwoordigers van landelijke veiligheidorganisaties, regionale en lokale brandweer en andere operationele hulpverleningsdiensten én leveranciers van de meest uiteenlopende producten en diensten: van voertuigen, materieel en kleding tot opleiding en training, informatietechnologie en preventietechniek. De producten en diensten zijn bijeengebracht op de expo die dagelijks vergezeld gaat van een lezingenprogramma en demonstraties.

Alleen al gezien de eventlocatie is Twente Safety Campus (TRONED) als vanzelfsprekend van de partij op de expo. In de TRONED-stand kunt u persoonlijk kennismaken met Argus, de drone waarmee Brandweer Twente en Brandweer Midden West Brabant als eerste en tot nu toe enige korpsen in Nederland mogen vliegen tijdens incidenten. Ook komt u van alles te weten over de nieuwe faciliteiten op de campus, waaronder het nieuwe gebouw voor training en oefening en het nieuwe gebouw voor brandonderzoek. Het brandonderzoeksgebouw leent zich onder meer voor praktische veiligheidstesten. Voor gratis bezoek van eRIC kunt u zich hier registreren.

Wilt u al eerder een kijkje nemen bij TRONED? Dat kan morgen (vrijdag 27 mei) tijdens het seminar ‘Sprinklers’ van Bouwen met Staal bij Troned. Na het ochtendprogramma met lezingen over de laatste trends in techniek en toepassing van sprinklers voor de brandveiligheid van gebouwen, volgt een rondleiding over de campus met bezichtiging van het Brandonderzoekshuis. Meldt u vandaag nog aan (’t kan alleen nog vandaag) voor gratis deelname op: http://www.bouwenmetstaal.nl/evenementen/tc-3-seminar-sprinklers

  • Foto's: Troned.
Louis Braillelaan 80      2719 EK  Zoetermeer      Tel: +31(0)88 353 12 12      Contact      Disclaimer      Sitemap
Bouwen met Staal  © 2019      Uitvoering: Bruikman Reclame  +  LinkmasterMonkey