Kantoren
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Hallen
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Woningen
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Hoogbouw
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Parkeergarages
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS

Wie wint de Innovatieprijs Brandveiligheid 2016?

24 februari 2016

Een van de highlights van het aankomend Nationaal Brandveiligheidsevenement – donderdag 14 april a.s. in De Bouwcampus in Delft – is de uitreiking van de Innovatieprijs Brandveiligheid 2016. SBRCURnet schrijft deze prijs elk jaar uit voor innovatieve ideeën voor een betere brandveiligheid van gebouwen in Nederland. Dit jaar kunt u uw idee indienen tót 13 maart a.s.

De vakjury voelt de inzendingen aan de tand op drie hoofdcriteria: vernieuwend denken, bruikbaarheid en toepasbaarheid, en integrale visie op brandveiligheid. Onder een ‘integrale visie’ wordt verstaan een visie op de veiligheid van mensen tijdens brand, maar ook op de brandveiligheid van het gebouw en de inventaris. Deze visie is uitgewerkt in bouwkundige, installatietechnische en organisatorische maatregelen. Daarnaast gaat de jury na óf en in hoeverre de inzending daadwerkelijk kan bijdragen aan een meer brandveilige gebouwde omgeving. Het idee kan een verbetering leveren in een specifieke situatie op een specifiek onderdeel, maar ook breed toepasbaar zijn. En uiteraard dienen inzendingen voor een innovatieprijs de uitkomsten te zijn van vernieuwend denken, buiten het strikte kader van de standaard prestatie-eisen van het Bouwbesluit.

Uit de inzendingen selecteert de jury drie nominaties. De inzenders achter deze drie kanshebbers kunnen tijdens het Nationaal Brandveiligheidsevenement hun ideeën in het openbaar uit de doeken doen. Het publiek beslist wie naar huis gaat met de Innovatieprijs Brandveiligheid 2016.

  • U kunt uw idee voor de Innovatieprijs Brandveiligheid 2016 indienen bij Guido Lammerink van SBRCURnet, via e-mail guido.lammerink@sbrcurnet.nl De inschrijving sluit op 13 maart 2016.

Louis Braillelaan 80      2719 EK  Zoetermeer      Tel: +31(0)88 353 12 12      Contact      Disclaimer      Sitemap
Bouwen met Staal  © 2019      Uitvoering: Bruikman Reclame  +  LinkmasterMonkey