Kantoren
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Hallen
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Woningen
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Hoogbouw
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Parkeergarages
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS

Even voorstellen...

30 oktober 2015

De huidige directeur van de VVVF, Martin Terpstra, gaat in 2017 met pensioen, maar in zijn opvolging is al voorzien. Per 12 oktober 2015 is Jaitske Feenstra in dienst getreden als aankomend directeur.

VVVF is de belangenbehartiger van 82 ondernemingen in de verf- en drukinktindustrie. Bij deze bedrijven zijn in totaal zo’n 4.400 personen werkzaam. De VVVF zet zich onder meer voor een betere economische waarde en maatschappelijke inbedding van de producten van haar leden. Daartoe wordt onder meer deelgenomen in het programma Coatings Care. Van VVVF kreeg Bouwen met Staal de opdracht voor de ontwikkeling van de tool Brandwerende coatings op deze website.

Bij VVVF gaat Jaitske Feenstra in eerste instantie de portefeuille Technologische Innovatie beheren. Daarnaast gaat ze fungeren als branchecoördinator van de VLK, de branchevereniging van de Nederlandse lijm- en kitindustrie. Als aanstaand directeur zal zich samen met Martin Terpstra buigen over de structuur van de vereniging VVVF. ‘De efficiency waarmee specialisten uit de achterban worden gemobiliseerd voor verenigingsactiviteiten, is (en wordt) de bepalende factor voor een succesvol opererende VVVF.’, aldus het VVVF-persbericht.

Jaitske is al meer dan 25 jaar actief voor bedrijven en brancheorganisaties binnen de Nederlandse industrie. Zo werkte ze als communicatiemanager en daarna als branchecoördinator voor de brancheorganisatie voor kunststoffen. Sinds 2000 runt ze haar eigen communicatie- en projectenbureau. Vanuit dit bureau heeft ze bijvoorbeeld twee Europese technologische onderzoeksprojecten voorgezeten.

Jaitske Feenstra is blij met de aanstelling: ‘Enkele jaren geleden heb ik voor de VLK gewerkt en heb toen ook de VVVF leren kennen. Dat sprak me erg aan. Het zijn innovatieve bedrijven met aansprekende producten. Ik zie het als een mooie uitdaging om deze industrietak te vertegenwoordigen.’

Louis Braillelaan 80      2719 EK  Zoetermeer      Tel: +31(0)88 353 12 12      Contact      Disclaimer      Sitemap
Bouwen met Staal  © 2019      Uitvoering: Bruikman Reclame  +  LinkmasterMonkey