Kantoren
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Hallen
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Woningen
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Hoogbouw
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Parkeergarages
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS


Herziening NPR brandmeldsystemen: deelnemers gezocht

3 september 2012

De normcommissie Brandmeldsystemen van NEN is op zoek naar participanten bij de herziening van de NPR 2576, de praktijkrichtlijn voor de montage van elektrische installaties óf onderdelen daarvan die tijdens brand gewoon moeten blijven werken.

De NPR dateert van 2005. De voorschriften die indertijd door de verschillende betrokken marktpartijen (waaronder fabrikanten, installateurs, brandweer en certificerende instellingen) zijn vastgelegd, sluiten nu niet meer voldoende aan bij de huidige (IP) technieken en materialen voor bijvoorbeeld ophanging en bekabeling van de systemen. Net als toen, wil de normcommissie met belanghebbenden om tafel voor de herziening van de richtlijn. Hiervoor zijn zo'n 6 bijeenkomsten gepland. Het gehele traject neemt naar verwachting zo'n 18 maanden in beslag.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor deelname bij de secretaris van de normcommissie, Marc Mergeay, via e-mail marc.mergeay@nen.nl of tel. (015) 2 690 367. Naast het inschrijfformulier is een uitgebreid plan van het project beschikbaar. Aanmelden kan tót 21 september a.s.

Louis Braillelaan 80      2719 EK  Zoetermeer      Tel: +31(0)88 353 12 12      Contact      Disclaimer      Sitemap
Bouwen met Staal  © 2019      Uitvoering: Bruikman Reclame  +  LinkmasterMonkey