Kantoren
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Hallen
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Woningen
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Hoogbouw
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Parkeergarages
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS

Impulsen voor FSE in de praktijk

25 januari 2013

Woensdag 13 februari a.s. bewijst SBR de toepassing van Fire Safety Engineering een dubbele dienst. Die dag organiseert de kennisorganisatie het seminar ‘Werken met Fire Safety Engineering’ en houdt bij die gelegenheid het gelijknamige boek ‘Werken met Fire Safety Engineering’ ten doop. Met deze uitgave haakt SBR aan bij de groeiende interesse voor FSE én de toenemende behoefte aan praktische informatie, tools en voorbeelden. Een scala aan bedrijven en organisaties werkte mee aan de publicatie: Brandweeracademie, NVBR-cluster/Brandweer Hengelo, Brandveiligheid Erik Janse, Hannover Risk Consultants/Verbond van Verzekeraars, Kingspan, Promat, Rockwool, VEBON, de Rijksgebouwendienst en Bouwen met Staal. Van Bouwen met Staal kwamen onder meer twee praktijkcases, van een expo-gebouw en een parkeergarage.

Net als het nieuwe boek, is ook het seminar op 13 februari bedoeld voor iedereen die betrokken is bij FSE. Van opdrachtgevers, brandveiligheidsadviseurs, bouwtoezicht en brandweer tot en met het onderwijs en de toeleverende branche. Het seminarprogramma belooft inleidingen en discussie over de ‘state of the art’ en de perspectieven voor het gebruik van FSE in de Nederlandse bouw. De bijeenkomst vindt plaats op de 44e verdieping van de Maastoren in Rotterdam.

Programma en aanmelden

• Foto: Vernieuwing Station Den Haag CS (Benthem Crouwel Architecten): een actuele toepassing van FSE met natuurlijke brand.

Louis Braillelaan 80      2719 EK  Zoetermeer      Tel: +31(0)88 353 12 12      Contact      Disclaimer      Sitemap
Bouwen met Staal  © 2019      Uitvoering: Bruikman Reclame  +  LinkmasterMonkey