Kantoren
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Hallen
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Woningen
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Hoogbouw
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS
Parkeergarages
Draagconstructies
Gevels
Wanden
Tools BmS

En de winnaar is....

18 april 2013

De Innovatieprijs Brandveiligheid 2013 is gewonnen door… LogboekenOnline.nl. Deze digitale vondst van het gelijknamige LogboekenOnline BV kreeg de meeste stemmen van de bezoekers van het Nationaal Brandveiligheidscongres, vandaag in Ede gehouden. Voor de prijs waren – naast LogboekenOnline – nog twee andere producten genomineerd: de Scover-scootmobiel-stalling en de HTCS overdrukinstallatie. Een vakjury selecteerde het drietal uit 14 inzendingen. Alle inzendingen werden beoordeeld op de criteria innovatie, integratie en bruikbaarheid.

LogboekenOnline door LogboekenOnline BV
LogboekenOnline faciliteert – 24 uur per dag – de interdisciplinaire samenwerking en afstemming bij het ontwerpen, bouwen en beheren van brandveiligheidsinstallaties. Alle betrokkenen kunnen informatie opvragen en uitwisselen binnen één online logbook. De gebruikers worden per e-mail van nieuwe transacties in kennis gesteld. De ingebouwde app maakt het mogelijk de installatie te beheren volgens NEN 2654.

Scover door Tesmo i.s.m. Vestia
De Scover is een eenvoudige en betaalbare voorziening voor het stallen van scootmobielen in (zorg)gebouwen. De opvouwbare stalling beschermt tegen brand van buitenaf en houdt de vluchtwegen vrij van rook houdt. In de Scover is een bluscapsule aanwezig.

HCTS Overdrukinstallatie door DGMR c.s. en de HC Groep
Deze overdrukinstallatie beschermt trappenhuizen tegen indringen van rook, ook onder ongunstige omstandigheden. Onder álle omstandigheden staat veilig en praktisch gebruik centraal. De installatie is een uitgekiende combinatie van bouwkundige en installatietechnische maatregelen.

Louis Braillelaan 80      2719 EK  Zoetermeer      Tel: +31(0)88 353 12 12      Contact      Disclaimer      Sitemap
Bouwen met Staal  © 2019      Uitvoering: Bruikman Reclame  +  LinkmasterMonkey